• Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Ασφαλείς Συναλλαγές

Το website του ταξιδιωτικού γραφείου Memphis Travel υποστηρίζεται από πιστοποιητικό ασφάλειας SSL (Secure Socket Layer).

Το σύστημα εισέρχεται σε ασφαλή κατάσταση (secure server) απο τη στιγμή που πραγματοποιείται μια αναζήτηση για αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο ή ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω του συστήματος Amadeus ή Booking.

Επιπλέον το σύστημα είναι ασφαλές όποτε χρειαστεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας.

Ένδειξη ασφαλείας αποτελεί το γράμμα s μετά το http (https) στην γραμμή διεύθυνσης του explorer (address bar).

Για την καλύτερη ασφάλεια σας χρησιμοποιούμε σύστημα ασφαλείας & κρυπτογράφησης συναλλαγών με RCA 128bit Key Encryption, το ισχυρότερο σύστημα ασφαλείας αυτή τη στιγμή.

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές και χρεώσεις καρτών του Memphis.gr γίνονται απ’το τουριστικό γραφείο με την επωνυμία “Ταξιδιωτικός Οργανισμός Memphis A.E”, το οποίο εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 3, Κέντρο Θεσσαλονίκης) και το οποίο εκδίδει όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Παρόλαυτα σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το website μας ως μέσο συναλλαγής, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρεώσεις καρτών και τηλεφωνικά.

Top