• Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ονοματεπώνυμο επιβάτη*
Ημ/νια Αναχώρησης*
Ημ/νια Επιστροφής*
Αριθμός Ατόμων
Τηλ. Επικοινωνίας*
Χώρα Αναχώρησης
Χώρα Προορισμού
Email*

*Υποχρεωτικά πεδία

 

Για να δείτε τον τιμοκατάλογο κάντε κλίκ εδώ.
pdf
Στα πλαίσια της συνεχής αναζήτησης μας καινοτόμων λύσεων με στόχο την παροχή εμπλουτισμένων υπηρεσιών συναφών με το (επαγγελματικό ή αναψυχής)  ταξίδι,  θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε μια νέα πρόταση του ταξιδιωτικού μας γραφείου σε συνεργασία με το σύστημα κρατήσεων AMADEUS (η μεγαλύτερη  εταιρία παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών κρατήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών) και  με την ασφαλιστική εταιρεία AIG !
Σας προσφέρουμε
Απόλυτα εγγυημένα, πρωτοποριακά και μοναδικά πακέτα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης των οποίων η διαδικασία επιλογής και ενημέρωσης θα πραγματοποιείται  απλά, αυτοματοποιημένα και ηλεκτρονικά κατά την στιγμή της κράτησης θέσης για το αεροπορικό σας ταξίδι!
Το MEMPHIS TRAVEL και η  AIG GREECE αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέρουν ουσιαστικές καλύψεις και Όρια αποζημίωσης για όλους τους συνηθισμένους κινδύνους όπως Ατυχήματα ή/και αιφνίδιες ασθένειες, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα για ατύχημα ή ασθένεια που θα συμβεί στη διάρκεια του ταξιδιού, Εγκληματικές ενέργειες, Καθυστερήσεις πτήσεων, Απώλεια αποσκευών ή/και καθυστέρηση στην παραλαβή τους, Ευθύνες που προκύπτουν από την εκτέλεση των καθηκόντων του ταξιδιώτη / στελέχους κ.λπ.
Καλύπτει επίσης και ‘ιδιαίτερους’ κινδύνους όπως :
-          Κάλυψη των νομικών εξόδων στα οποία θα υποβληθεί ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του σαν συνέπεια εσφαλμένης σύλληψης ή παράνομης κράτησής του από οποιαδήποτε Ξένη Αρχή. Στην περίπτωση αυτή, καλύπτεται επίσης και η πιθανή χρηματική εγγύηση που θα πληρώσει ο ασφαλισμένος.
-          Πειρατεία που θα εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια του ασφαλισμένου ταξιδιού όπου καλύπτονται ο θάνατος, οι σωματικές βλάβες, τα νομικά έξοδα, τα λύτρα και η απώλεια λύτρων σε περίπτωση απειλής ή /και απαγωγής του Ασφαλισμένου.
Τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου ασφαλιστικού πακέτου καλύψεων είναι πολλά για όλους και αφορούν τόσο τον εργαζόμενο και τηνοικογένεια του όσο και τον εργοδότη – που παρέχοντας μια τέτοια κάλυψη, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους ‘ανθρώπους’ της επιχείρησής του και τις οικογένειές τους. Είναι κι αυτό μία έμμεση αναγνώριση της αξίας τους  και της συμμετοχή τους στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Αρκεί, λοιπόν,  η πληρωμή μιας και μόνο τέτοιας αποζημίωσης στους δικαιούχους ενός στελέχους/ υπαλλήλου για να επιβεβαιώσει τις σχέσεις εργοδότη-υπαλλήλου. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί, το σοβαρό οικονομικό όφελος που έχει μια επιχείρηση από το γεγονός της φοροαπαλλαγής αυτού του είδους των δαπανών.
 
          
 
Σημαντική σημείωση
Όλα τα προτεινόμενα ασφαλιστικά προγράμματα  παρέχουν στους  ανθρώπους σας άμεση ανταπόκριση/βοήθεια σε όλα τα μέρη του κόσμου μέσω ειδικής, δωρεάν τηλεφωνικής σύνδεσης, 365 μέρες το χρόνο σε 24ώρη βάση.
Σε περίπτωση επέλευσης ασφαλισμένου κινδύνου, τα κατά τόπους στελέχη της AIG θα εξυπηρετούν με παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών δηλ. Γενικές, Τεχνικές, Ιατρικές
Πληροφορίες, Ιατρική Βοήθεια και Μεταφορές.
 Η AIG θα εγγυάται ή θα πληρώνει – κατά περίπτωση – τα ζητούμενα ποσά σε Νοσηλευτικά  Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Ιατρούς, Μεταφορικές Εταιρίες κλπ., επί τόπου στο Εξωτερικό !

Στην επόμενη επικοινωνία σας μαζί μας, ζητήστε να σας προτείνουμε την ταξιδιωτική ασφάλιση που ταιριάζει στο ταξίδι σας – απλά, γρήγορα και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.

Top